Onze artikelen

Tilliften

Tilliften

Veilig tillen / mobiele tilliften

Eenvoudig en veilig verplaatsen en tillen vergroot het comfort voor mensen met een beperking en het gebruiksgemak voor de verzorgende. Wij bieden een uitgebreid assortiment van zowel actieve als passieve tilliften. Door te kiezen voor een combinatie van de juiste tilliften en tilbanden hoeft een fysieke beperking niet te leiden tot een sociale beperking.

Het is van groot belang de mogelijkheden die de cliënt wél heeft te benutten. Dit bepaalt mede of er gebruik gemaakt kan worden van een actieve of passieve tillift. De keuze voor de juiste combinatie van tilliften en accessoires is afhankelijk van de mogelijkheden van de cliënt, het aantal transfers en de beschikbare ruimte. Wij maken voor u een grondige analyse van de situatie en komen dan samen met u tot de juiste keuze. Zo wordt het aantal transfers beperkt en wordt overlap van hulpmiddelen voorkomen. Op deze manier worden zorgactiviteiten eenvoudiger en comfortabeler.

Gebruik van tilliften betekent ook een vermindering van de fysieke belasting van de verzorgende. Het inzetten van de juiste tilliften zorgt voor gebruikscomfort voor alle betrokkenen.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl