Obesitas in de zorg

Freespan Ultra Twin System

Lopital adviseert, implementeert beleid en biedt zorgoplossingen voor mensen met obesitas. Deze doelgroep vraagt om een specifieke manier van werken en aangepaste producten. Doordat de hulpmiddelen die wij aanbieden samen met mensen met obesitas ontwikkeld zijn is ’life without limits’ ook voor hen binnen handbereik.

Viking Lift elevator XL obesity

Door jarenlange ervaring en samenwerking met onze partner Liko / Hill-Rom hebben we een uitgebalanceerd programma voor het uitvoeren van hygiënehandelingen en het verplaatsen van mensen met obesitas. Samen met onze partner Zwaartepunt bieden wij u de mogelijkheid uw medewerkers op te leiden en beleid rondom deze aandoening binnen uw organisatie of privésfeer te implementeren.

Knipsel

De juiste hulpmiddelen

Ook bij de verzorging van mensen met obesitas geldt dat beschikbaarheid van de juiste hulpmiddelen, in de juiste omstandigheden, op de juiste locatie veel frustratie en irritatie kan voorkomen. Zoals alle producten die Lopital biedt, voldoen ook deze hulpmiddelen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Lopital vindt dat een fysieke of verstandelijke beperking niet mag leiden tot een sociale beperking. Met oog voor de verzorgende en de cliënt zorgen we voor beschikbaarheid van de juiste hulpmiddelen tegen een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook bij de verzorging van deze doelgroep is Lopital de juiste partner. Wij leveren een compleet beleidsplan voor de verzorging van mensen met obesitas.

Brochure Lopital NL Obesitas 2024

Meer weten over Lopital?

Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek?

Stuur een e-mail Tel.: 0032-03/870.51.60