Over ons

Al meer dan 45 jaar ontwikkelt, produceert en implementeert Lopital hygiëne- en transferoplossingen. Vanuit onze passie voor het vak vinden we al vier decennia steeds de ideale oplossingen die de capaciteiten en mogelijkheden van onze gebruikers ondersteunen. Zo streven we naar de optimale zorgomgeving. Natuurlijk blijven we onverminderd actief in innovatie van onze producten en dienstverlening. Daardoor bent u in staat steeds de optimale zorg te bieden.
pand-lopital-01

Elke zorgbehoefte vraagt om specifieke ondersteuning en elke ruimte om specifieke hulpmiddelen. Als totaalleverancier kunnen wij hierin optimaal faciliteren. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis, is Lopital dé partner in zorgverlening en kunnen we u naast kwalitatief goede producten voorzien van het juiste advies. Hierdoor kunt u zich volledig richten op wat écht belangrijk is.

Uw partner in de zorg

Ervaar met Lopital als partner de ‘acht geruststellende gedachten’.

1. Dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België. 
Lopital optimaliseert het welzijn en de mogelijkheden van de zorgvrager en de zorgverlener.

2. Alleen de allerbeste producten. 
Kwaliteit en veiligheid staan bij Lopital altijd voorop.

3. Persoonlijk advies en instructie voor àlle gebruikers. 
Wij besteden altijd aandacht aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo maken we het leven van cliënten comfortabeler en dat van zorgverleners gezonder.

4. U bent voordelig uit. 
Door op basis van ons gedegen advies te kiezen voor de juiste oplossing en kwalitatief hoogwaardige producten bespaart u op kosten, ook op lange termijn.

5. Continue innovatie en ontwikkeling. 
Wij zijn voortdurend bezig met het (door)ontwikkelen van onze producten. Zowel op basis van technische innovatie als op basis van nieuwe praktijkinzichten van onze gebruikers.

6. Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u! 
Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen.

7. Onze dienstverlening is grenzeloos. 
Wij zijn een internationale onderneming met wereldwijd tevreden gebruikers van onze hulpmiddelen die in elke situatie een oplossing bieden. 

8. Kwaliteit, veiligheid en milieu. 
Om te kunnen voldoen aan kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen is de directie van mening dat kwaliteits-, veiligheids- en milieuzorg een continu proces is dat op langere termijn vruchten afwerpt. Vandaar dat Lopital als onderneming gecertificeerd is voor de volgende normen; NEN-EN-ISO 9001:2015NEN-EN-ISO 14001:2015VCA* en de NEN-EN-ISO 13485:2016

Persoonlijk advies

Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en onze producten? In onze catalogus vindt u meer informatie. Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met onze customerservice 0032-03/870.51.60 of via info@lopital.be. 

Neem contact op

Meer weten over Lopital?

Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek?

Stuur een e-mail Tel.: 0032-03/870.51.60