Onze artikelen

Over Lopital


Pand lopital breed

Over Lopital

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt, produceert en implementeert Lopital hygiëne- en transferoplossingen. Vanuit onze passie voor het vak vinden we al vier decennia steeds de ideale oplossingen die de capaciteiten en mogelijkheden van onze gebruikers ondersteunen. Zo streven we naar de optimale zorgomgeving. Natuurlijk blijven we onverminderd actief in innovatie van onze producten en dienstverlening. Daardoor bent u in staat steeds de optimale zorg te bieden.

Elke zorgbehoefte vraagt om specifieke ondersteuning en elke ruimte om specifieke hulpmiddelen. Als totaalleverancier kunnen wij hierin optimaal faciliteren. Door onze jarenlange ervaring en vakkennis, is Lopital dé partner in zorgverlening en kunnen we u naast kwalitatief goede producten voorzien van het juiste advies. Hierdoor kunt u zich volledig richten op wat écht belangrijk is. 

Uw partner in de zorg

Ervaar met Lopital als partner de ‘zeven geruststellende gedachten’.

  1. Dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België. Lopital optimaliseert het welzijn en de mogelijkheden van de zorgvrager en de zorgverlener.
  2. Alleen de allerbeste producten. Kwaliteit en veiligheid staan bij Lopital altijd voorop.
  3. Persoonlijk advies en instructie voor àlle gebruikers. Wij besteden altijd aandacht aan uw wensen, eisen en mogelijkheden. Zo maken we het leven van cliënten comfortabeler en dat van zorgverleners gezonder.
  4. U bent voordelig uit. Door op basis van ons gedegen advies te kiezen voor de juiste oplossing en kwalitatief hoogwaardige producten bespaart u op kosten, ook op lange termijn.
  5. Continue innovatie en ontwikkeling. Wij zijn voortdurend bezig met het (door)ontwikkelen van onze producten. Zowel op basis van technische innovatie als op basis van nieuwe praktijkinzichten van onze gebruikers.
  6. Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u! Ook voor onderhoud en het oplossen van storingen.
  7. Onze dienstverlening is grenzeloos. Wij zijn een internationale onderneming met wereldwijd tevreden gebruikers van onze hulpmiddelen die in elke situatie een oplossing bieden. 

Bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en onze producten? In deze catalogus vindt u meer informatie. Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met onze customerservice 03/870.51.60 of via info@lopital.be.

01
02
03
04
05
06
06B
07
08 R
08
09
10
12
13
Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl