Interessante ontwikkelingen bij Lopital: een nieuw hoofdstuk begint

We willen graag een bijzonder moment met je delen: vanaf 15 augustus 2023 verwelkomt Lopital een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Met trots kondigen we aan dat we onze krachten bundelen met Holland Capital, één van de meest gerenommeerde investeringsmaatschappijen in Nederland, die bekend staat om haar uitgebreide ervaring in de zorgsector om samen groei te realiseren.
Overname

Bij verandering hoort ook afscheid. Onze gewaardeerde directieleden René, Cees en Roland zullen stapsgewijs hun verantwoordelijkheden overdragen en plaats maken voor nieuw elan. Hun inzet en ondernemerschap hebben Lopital getransformeerd tot het dynamische en innovatieve bedrijf dat het vandaag is. We zijn hen dan ook diep dankbaar voor hun toewijding. Dit betekent niet dat René, Cees en Roland nu al volledig uit beeld verdwijnen, maar ze zullen nog regelmatig op kantoor te vinden zijn voor overdracht. Daarnaast zullen we op een later moment op “Brabantse” wijze met een lach en een traan afscheid nemen.

Ondertekenen Jan (2)

Jan van Megen is benoemd tot CEO. Jan heeft uiteenlopende directiefuncties vervuld en een ruime succesvolle ervaring binnen de zorgsector en de internationale markten, die Lopital bedient. Naast Jan zullen Dennis van Eijkeren, verantwoordelijk voor financieel management, en Hans Vermeer, die zich zal richten op productie en operationeel management, het managementteam vormen. Met onze gecombineerde kennis en inzet willen we voortbouwen op de fundering, die door René, Roland en Cees is gelegd.

Onder de vleugels van Holland Capital zullen we onze grenzen blijven verleggen. De overname biedt Lopital de kans om verder te groeien, innovatieve producten te introduceren en onze positie op de internationale markt te verstevigen. Daarbij staan jouw belangen en die van onze toeleveranciers altijd voorop.

Jan van Megen: "In de komende weken en maanden zullen er meer updates en spannende ontwikkelingen volgen. We kijken ernaar uit om dit nieuwe hoofdstuk samen met jou te schrijven. Bedankt voor jouw voortdurende vertrouwen in ons bedrijf. Ik hoop je op korte termijn een persoonlijke toelichting te kunnen geven en kijk uit naar een verdere intensivering van onze succesvolle samenwerking."

Wat betekent dit voor jou als gewaardeerde relatie van Lopital?
• Het realiseren van groei en continuïteit voor ons bedrijf.
• Het bieden van een inspirerende werkomgeving waarin iedereen kan groeien en ontwikkelen.
• Het versterken van ons internationale marktleiderschap in hygiëne- en medische hulpmiddelen.
• Het uitbreiden van onze portfolio met nieuwe, innovatieve producten en diensten.
• Het waarborgen van stabiliteit dankzij de financiële slagkracht en expertise van Holland Capital.
De Brabantse waarden, die de kern van onze bedrijfscultuur vormen, blijven ongewijzigd. We geloven, dat de sleutel tot ons succes in de relaties ligt, die we de afgelopen 45 jaar hebben opgebouwd. En jij, onze gewaardeerde relatie, bent een onmisbaar deel van dat verhaal.

Belangrijk om te benadrukken: de naam Lopital en alle contactgegevens blijven onveranderd.

Blijf op de hoogte van updates en ontwikkelingen in de komende weken en maanden. Samen met jou kijken we uit naar dit nieuwe hoofdstuk. Dank voor je vertrouwen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail naar info@lopital.nl

Meer weten over Lopital?

Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek?

Stuur een e-mail Tel.: 0032-03/870.51.60