Onze artikelen

Douchebrancards

Douchebrancards

Liggend douchen (douchebrancards)

Voor sommige mensen met een beperking is het prettiger of beter om in een liggende positie gewassen en verzorgd te worden. Onze douchebrancards bieden deze mogelijkheden. Daardoor kan een persoon die zelf niet mobiel is comfortabel verzorgd worden. De juiste douchebrancard zorgt ervoor dat de verzorgende meer bewegingsvrijheid heeft, dichter bij de cliënt kan werken en het werk minder belastend is. Ook geeft het de cliënt de mogelijkheid een actievere rol te spelen in de eigen persoonlijke verzorging.

Afhankelijk van de beschikbare ruimte en behoeften kunt u kiezen uit verplaatsbare douchebrancards en brancards met muurbevestiging. Tevens is er de keuze uit elektrische en hydraulische in hoogte verstelbare douchebrancards. In specifieke situaties kunnen we een douchebrancard aan uw persoonlijke wensen aanpassen.

Eén van de voordelen van een verplaatsbare (in hoogte verstelbare) douchebrancard is, dat het aantal transfers verminderd kan worden. De brancard kan direct naast het bed geplaatst worden en op de gewenste hoogte worden ingesteld. Dit maakt een eenvoudige horizontale transfer met behulp van eenvoudige hulpmiddelen mogelijk.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl