Onze artikelen

Plafondlift / Plafondtillift

Plafondlift / Plafondtillift

Veilig tillen plafondtilliften

Wanneer er beperkt ruimte is, kunnen plafondliften een goede oplossing zijn. Sommige personen met een beperkte mobiliteit kunnen met een plafondtillift geheel zelfstandig hun tilproces uitvoeren. Dit vergroot de zelfstandigheid en het comfort en verbetert zo de levenskwaliteit aanzienlijk. Daarnaast is een plafondtillift fysiek minder belastend voor de verzorgende.

Een plafondtillift is makkelijk toepasbaar in kleine ruimtes omdat deze liften geen vloeroppervlak gebruiken, niet in de weg staan en er geen opbergruimte nodig is. Er kan eenvoudig gemanoeuvreerd worden en bed of bad hoeven niet onderrijdbaar te zijn. Met behulp van een plafondtillift kan probleemloos de gehele ruimte gebruikt worden. Zo creëren we, door inzet van de juiste hulpmiddelen, samen met u ’life without limits’ voor uw cliënten.

Om een comfortabel gebruik van de plafondtillift mogelijk te maken is het belangrijk om in combinatie met de lift, de juiste keuze te maken in tiljukken en tilbanden. Lopital biedt naast verschillende tiljukken, een uitgebreid assortiment tilbanden. Afhankelijk van de gebruiker en het doel kan er gekozen worden voor verschillende modellen, maten en materialen. De mate van ondersteuning, comfort, hygiëne en veiligheid zijn hierbij belangrijke aspecten. Natuurlijk begeleiden we u ook hierbij graag in uw keuze.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl