Bouwen in de zorg

Plafondrailsysteem-2

Bouwen in de zorg

De eisen voor bouwen in de zorg zijn hoog. Zowel op het gebied van veiligheid en hygiëne als op het gebied van gebruiksgemak en comfort. Lopital geeft deskundig advies over de praktische aspecten die komen kijken bij bouw, verbouw of renovatie. Wij adviseren over de omvang en indeling van de ruimte en welke hulpmiddelen het beste ingezet kunnen worden. Dit alles natuurlijk aangepast aan uw wensen en eisen. Zo weet u zeker dat u uw bouwproject verantwoord aanpakt.

’Kan niet bestaat niet’ is ons uitgangspunt. Als we betrokken worden bij een bouwproject gaan we tot het uiterste en doen we er alles aan om tot het optimale resultaat te komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u te adviseren zodat de levenskwaliteit van cliënten toeneemt, de werkomstandigheden voor medewerkers verbeteren en er een hoger rendement voor uw zorginstelling ontstaat. Ons doel is het resultaat van uw bouwproject te optimaliseren voor alle betrokkenen en dat hoeft niets extra te kosten. Wij denken graag met u mee.

Plafondrailsysteem-1

Door in een vroeg stadium betrokken te worden kunnen zorgoplossingen meegenomen worden in de ontwerpfase. Op die manier sluiten bouwkundige voorzieningen goed aan bij uw zorgprocessen. Dit vergroot het efficiënt gebruik van de ruimte en optimale inzet van de juiste hulpmiddelen. Door samenwerking komen we tot het beste resultaat en dit geeft u de mogelijkheid om samen met ons vorm te geven aan ’life without limits’ voor uw cliënten.

Voor meer technische informatie bezoekt u onze website

Ga naar www.lopitalbouwadvies.nl

Meer weten over Lopital?

Wilt u meer weten of direct een persoonlijk gesprek?

Stuur een e-mail Tel.: 0032-03/870.51.60