Onze artikelen

Najaarsactie 2016


Nieuwsbrief Lopital Najaarsactie november 2016

PROFITEER NU!

Als dé hygiëne en transferspecialist van Nederland en België, wil Lopital het welzijn en vermogen van de zorgvrager en de zorgverlener optimaliseren. Dit doen wij al meer dan 40 jaar door het aanbieden van alleen de allerbeste producten waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan. De innovatieve producten uit onze blauwe lijn zijn hiervan het resultaat. Zonder uitzondering garanderen we hiermee ultieme kwaliteit, hygiëne, veiligheid en comfort.

Tijdens de laatste maanden van 2016 ontvangt u bij aankoop van één van de producten uit onze blauwe lijn GRATIS onze innovatieve LopiCape én onze vernieuwde ondersteek. Dus bestel voor 31 december 2016 uw nieuwe douchebrancard, aankleedtafel of douche- & toiletstoel en profiteer van deze aantrekkelijke najaarsactie!
De LopiCape
Dit innovatieve hulpmiddel is een aanvulling op het gebruik van verschillende transferhulpmiddelen, waardoor op een hele eenvoudige manier de kwaliteit van uw zorg aanzienlijk verbetert. Tijdens het verplaatsen van cliënten in een tillift, plafondtillift, douchebrancard of douche- & toiletstoel wordt het gehele lichaam inclusief hoofd warm en bedekt gehouden. Er zijn drie uitvoeringen van de LopiCape, passend bij elk model transferhulpmiddel. De LopiCape is heel eenvoudig in gebruik en zorgt ervoor dat de cliënt steeds warm en comfortabel vervoerd wordt. Ook worden ongemakkelijke situaties als gevolg van onbedekte lichaamsdelen tijdens een transfer voorkomen.

 
Vernieuwde ondersteek
Onze kunststof ondersteek is vernieuwd en daardoor makkelijker en efficiënter in gebruik. Zo is zowel het materiaal als de pasvorm verbeterd, waardoor het gebruik van de ondersteek door de cliënt als veel comfortabeler wordt ervaren. Door het toepassen van kwalitatief hoogwaardige materialen kan de kunststof ondersteek nu probleemloos gereinigd worden in de bedpanspoeler. En met het toevoegen van een handvat is ook voor de verzorgende het gebruik prettiger en eenvoudiger.


 
Wilt u meer informatie over deze najaarsactie neem dan contact op met uw accountmanager voor persoonlijk advies, of bel +32  (0)3870.51.60 of mail naar info@lopital.be o.v.v. najaarsactie.
Lopital België Bvba
Antwerpsesteenweg 124
B-2630 Aartselaar
Telefoon: +32 - (0)3870.51.60
info@lopital.be
 

www.lopital.be


Copyright © 2015 Lopital, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wellicht geïnteresseerd bent in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zorg of binnen Lopital.
 
 
Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2022 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl