Onze artikelen

Hoog bad / Hoog laag baden

Hoog bad / Hoog laag baden

Wellness (baden)

Naast persoonlijke verzorging kan baden voor veel mensen met een beperking therapeutische voordelen bieden. Baden biedt een wellness-ervaring: een moment van ontspanning voor lichaam en geest.

Voor passieve cliënten is baden zelfs nog belangrijker. Door het baden voelt het lichaam lichter aan en de opwaartse druk van het water geeft een grotere bewegingsvrijheid. Naast de weldadige werking die baden in warm water van nature heeft op de mens, biedt Lopital verschillende baden die uw cliënten een extra wellness-ervaring bieden zoals bijvoorbeeld balneotherapie door middel van verwarmde lucht en water, chromotherapie, muziektherapie en aromatherapie.

Vanzelfsprekend zijn er ook praktische overwegingen die de keuze voor een specifiek bad bepalen. Binnen uw zorginstelling zijn immers allerlei randvoorwaarden waaraan het bad moet voldoen. Het wel of niet plaatsen van het hoog / laag bad midden in een ruimte, de mogelijkheid tot eenvoudig in en uit het bad stappen of een geïntegreerd desinfecteersysteem. Lopital biedt een uitgebreid en aantrekkelijk assortiment hoog / laagbaden. Zo ontvangt uw cliënt, ook bij het baden, nét even meer aandacht.

Nieuwsbrief

Inschrijven

Volg ons
kiwa kiwa kiwa
Lopital © 2023 Lopital Nederland B.V. - Laarakkerweg 9 - 5061 JR Oisterwijk - Tel: 013 523 93 00 - info@lopital.nl